Nesreća na cesti

Foto - Automobil udario u stup, DVD morao koristiti vitlo da pomogne

Objavljeno: 02.06.2024. 15:00

Zadnja izmjena: 02.06.2024. 15:13

Foto: DVD Ludbreg

U Malom Bukovcu, u ulici Vladimira Nazora rano jutros dogodila se automobilska nesreća, u kojoj je interveniralo 10 vatrogasaca DVD-a Ludbreg s tri vozila.

Kako su izvijestili iz DVD-a Ludbreg, u 06,17 sati dobili su dojavu od VOC-a Varaždin o prometnoj nesreći s više priklještenih osoba. Na mjesto  intervencije izašli su s vozilima LUDBREG 105,LUDBREG 111 te 10 vatrogasaca, gdje su uvidjeli kako se radi o bočnom udaru automobila u stup javne rasvjete te da je vozilo zaglavljeno između dvorišne ograde i stupa.

- Pristupamo provjeri ozljeđene osobe i izvlaćenju automobila pomoću vitla. Nakon oslobađanja pristupa vozila pristupamo skidanju vrata, odmicanju B stupa automobila i oslobađanju priklještene osobe. Unesrećenog stavljamo na nosila te predajemo djelatnicima HMP-a Ludbreg na daljnju obradu. S nama na mjestu intervencije bili su još pripadnici DVD-a Mali Bukovec koji su zbrinuli dvije osobe i osiguravali mjesto nesreće. Vrijeme završetka intervencije 7,33 sati - izvijestili su iz DVD-a Ludbreg.

Komentari