Automobilom naletjela na dvojicu 14-godišnjaka na zebri u Novom Marofu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 16.05.2014. 11:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se dogodile u četvrtak, 15. svibnja.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 11 sati u Slivarskom.

Muškarac starosti 27 godina upravljao je teretnim vozilom nerazvrstanom cestom iz smjera Donje Voće prema Lipovniku. Ulaskom u desni zavoj na nizbrdici, vozilom je prešao u lijevo, te prednjom stranom vozila udario u prednju lijevu bočnu stranu osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 24-godišnja putnica iz osobnog vozila, koja je prevezena u Opću bolnicu Varaždin.

Također jučer, oko 13:30 sati, u Zagorskoj ulici u Novom Marofu u prometnoj su nesreći ozlijeđena dvojica pješaka.

Žena starosti 42 godine upravljala je osobnim vozilom Zagorskom ulicom iz smjera Grane prema državnoj cesti D-3. Tom je prilikom prednjom desnom stranom vozila udarila dvojicu pješaka u dobi od 14 godina, koji su prelazili kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Ozlijeđenim je 14-godišnjacima medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 15. svibnja oko 17 sati, u Zelenoj ulici u Dubravi Križovljanskoj također se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Slovenska državljanka starosti 31 godinu upravljala je Zelenom ulicom iz smjera Hrastovca. Dolaskom do Varaždinske ulice koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, a da prethodno nije propustila teretno vozilo s prikolicom, kojim je iz smera graničnog prijelaza prema Varaždinu upravljao 32-godišnjak. Prilikom udara prednjeg dijela osobnog vozila u desni bočni dio prikolice, ozlijeđena je 11-godišnja putnica iz osobnog vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin gdje su njezine ozljede okvalificirane kao lakše.

Komentari