Nenasilan, ali ipak tužan kraj

Baka išla po mirovinu, a srce je prestalo kucati

Objavljeno: 10.02.2016. 11:39

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 07:13

Premda se pretpostavljalo da je jutros u Varaždinu počinjeno još jedno samoubojstvo, kako smo uspjeli doznati od nadležnih službi, smrt do koje je jutros došlo u Koprivničkoj ulici na Banfici, ispred zgrade s brojem devet, ipak nije bila nasilna kako su pretpostavljali neki od očevidaca koje je uznemirio nemili prizor.

Potvrdili su nam to i neki od stanara okolnih zgrada, do kojih smo uspjeli doći, a koji su vidjeli da je nepoznata starica pala na pločnik te su joj priskočili u pomoć. Međutim, znakove života više nije davala, pa je pokušana i reanimacija srca, no nažalost, bezuspješno.

>> FOTO: Prekriveni leš na Banfici – još jedno samoubojstvo u Varaždinu?

- Nesretna bakica imala je na sebi obučen zimski kaput i pokraj njenog tijela bio je kišobran. Tu se zatekla jedna mlada žena koja je pokušala reanimirati staricu masažom srca. Upute je dobivala od djelatnika hitne pomoći preko mobitela – kaže nam jedan očevidac koji je želio ostati anoniman.

Inače, očevici smatraju da je preminula starica išla u grad kako bi podigla mirovinu, no putem je njeno srce prestalo kucati. Kako doznajemo od policijskih službenika PU varaždinske, tijelo preminule žene preuzela je pogrebna služba i uzroci njene smrti bit će poznati tek nakon obdukcije.

Neslužbeno smo doznali da nema indicija o nasilnoj smrti, a mrtvo tijelo, koje je uznemirilo neke od prolaznika, zateklo se prekriveno na pločniku dok se čekao dolazak mrtvozornika.

Komentari