priča dobiva nastavak

Baka djevojčice ostavljene pred kockarnicom: ''Muškarac u društvu majke nije bio moj sin''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.08.2017. 12:33

Zadnja izmjena: 11.08.2017. 12:33

Prije nekoliko dana našom je županijom, ali i cijelom Hrvatskom odjeknula priča kako su roditelji u Varaždinu u sitnim jutarnjim ostavili šestogodišnju curicu zaključanu u automobilu, dok su se oni kockali. Nepoznati je građanin to dojavio policiji koja je pravovremeno reagirala i spasila djevojčicu.  

>>FOTO: RODITELJI IZ PAKLA Ostavili 6-godišnju curicu u sitne sate u zaključanom autu i otišli kockati se! >>

Inače, cijeli je događaj potvrdila i varaždinska policija koja je u priopćenju napisala kako su na mjestu događaja zatekli muškraca i ženu, oboje 1993. godište. Iako se prvobitno mislilo kako su zatečene osobe roditelji nesretnog djeteta, u redakciju nam se javila djetetova baka koji tvrdi kako njezin sin A.B., odnosno otac djevojčice nema nikakve veze s tim i da je on u to vrijeme bio doma u Crikvenici gdje oni i žive. Također tvrdi kako je muška osoba zatečena u Varaždinu vjerojatno osoba s kojim je majka djeteta trenutno u vezi. 

- Djetetova majka već godinu dana ne živi s mojim sinom, odnosno s nama u Crikvenici, iako joj tako piše na osobnoj iskaznici. Nakon što smo je više puta primili u svoj dom jer se navodno pokajala, prije godinu dana ona je otišla s djetetom i živjela kod brata u Zagrebu.- govori nam djetetova baka i napominje kako joj je u ovoj cijeloj priči sada jedino važno dobrobit njezine unuke i sina. 

Inače, cijeli je slučaj predan Centru za socijalnu skrb. 

 

 

 

Komentari