Bartolovec: Pijani vozač automobilom naletio na pješakinju

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 02.12.2014. 11:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Bartolovcu se u ponedjeljak dogodila prometna nesreća u kojoj je pijani vozač automobilom naletio na 31-godišnjakinju pješakinju...

Osobnim vozilom s 1.71 promilom upravljao je 32-godišnjak iz smjera Žabnika prema Varaždinskoj ulici. Zbog nedržanja potrebnog bočnog razmaka prilikom obilaženja, desnim bočnim dijelom vozila udario je u tijelo pješakinje koja se kretala uz rub kolnika Dravske ulice. Pješakinja je zadobila ozljede i medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U Lepoglavi se u ponedjeljak također dogodila prometna nesreća, a ozlijeđene su tri osobe. Osobnim vozilom je upravljao 45-godišnjak iz smjera Očure prema Bedencu. Na raskrižju u Lepoglavi skretao je u lijevo te pritom oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljao 51-godišnjak od Ivanca prema Očuri. Ozljede su zadobila oba vozača i 15-godišnji putnik u vozilu. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Komentari