SLUŽBENE INFORMACIJE

Foto - Kriminalci pokušali pregaziti varaždinske policajce, došlo i do pucnjave

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja ...
Objavljeno: 02.09.2021. 09:37

Zadnja izmjena: 02.09.2021. 11:32

Foto: Luka Šalamun

Danas oko 1.15 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu zaštitara trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu da je provaljeno u jednu od trgovina u centru.

  • Uočen auto počinitelja: Po dojavi su na mjesto događaja upućeni policijski službenici te je jedna od ophodnji, oko 1.20 sati, uočila na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, osobno vozilo koje bi odgovaralo vozilu počinitelja, a koje se u međuvremenu zaustavilo na poljskom putu.
  • Pokušaj pregaženja policajaca: Policijski su službenici izašli iz službenog vozila u cilju provjere identiteta osoba. Po uočavanju policijskog vozila, za sad nepoznati počinitelji su stavili vozilo u pogon te velikom brzinom krenuli u smjeru policijskih službenika u namjeri pregaženja.
  • Policija pucala: Tom prilikom došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane jednog policijskog službenika, dok su se počinitelji usprkos tome udaljili s mjesta događaja.
  • Lakše ozlijeđeni policajci: Prilikom izbjegavanja naleta, policijski su službenici lakše ozlijeđeni.
  • Pronađen jedan počinitelj: Policijski službenici PU varaždinske u suradnji sa službenicima drugih policijskih uprava intenzivno tragaju za počiniteljima te je oko 9 sati jedan od njih pronađen.
  • Potraga se nastavlja: Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja te ćemo po dovršetku istog, izvijestiti javnost.

Komentari