policija traži očevice

Biciklistica izletjela na pješački prijelaz, vozač je udario i pobjegao

Objavljeno: 21.01.2022. 19:25

Zadnja izmjena: 21.01.2022. 19:25

Jučer, 20. siječnja oko 14.35 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je kolnikom Koprivničke ulice upravljala za sada nepoznata osoba.

Osoba je vozilom upravljala iz smjera Optujske ulice u smjeru ulice Ruđera Boškovića. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza vozilom je udario u 15-godišnju biciklisticu, koja je nepropisno prelazila kolnik upravljajući biciklom po pješačkom prijelazu. Uslijed udara biciklistica je pala na kolnik i zadobila ozljede, dok se nepoznati vozač udaljio sa mjesta događaja, bez da je pružio pomoć ozlijeđenoj osobi, te obavijestio policiju.

Ozljede je zadobila biciklistica, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska nepoznatog vozila i vozača.

Ovom prilikom policija moli eventualne svjedoke ili očevice događaja prometne nesreće koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 472 404 ili 192.

Komentari