Biciklistica ozlijeđena u prometnoj nesreći, policija traži očevice

Objavljeno: 03.09.2014. 12:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Dragutin Kliček

Jučer, 2. rujna oko 13:20 sati, na raskrižju Križanićeve i Ulice Matka Laginje u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Prema izvješću varaždinske policije, za sada nepoznati muškarac upravljao je osobnim vozilom Ulicom Matka Laginje te je dolaskom do raskrižja s Križanićevom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska biciklu, kojim je tom ulicom u smjeru Jalkovečke ulice upravljala 24-godišnjakinja.

Prilikom udara prednjeg desnog bočnog dijela osobnog vozila u lijevi bočni dio bicikla, 24-godišnjakinja je pala na kolnik. Nakon prometne nesreće navedena je odbila ponuđenu pomoć vozača osobnog vozila te su se oboje udaljili s mjesta događaja.

Biciklistica je naknadno zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin, a njene ozljede za sada nisu okvalificirane. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku nepoznatog vozača osobnog vozila.

- Molimo građane koji imaju korisne informacije o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 372-404 - pozivaju iz PU varaždinske.

 

Komentari