ignoriranje pješačkog prijelaza

U Vrazovoj ulici automobilom naletio na pješakinju na zebri i pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno: 06.11.2018. 10:13

Zadnja izmjena: 06.11.2018. 10:26

Jučer, 5. studenog u 7.35 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 18-godišnja pješakinja, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće. 

Za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom ulicom Stanka Vraza u smjeru Hallerove aleje. Dolaskom do raskrižja s Hallerovom alejom prilikom skretanja u desno, uslijed neprilagođene brzine i ispred obilježenog pješačkog prijelaza, nije zaustavio vozilo i propustio pješakinju koja je stupila na pješački prijelaz, te je prednjim djelom vozila udario u nogu. 

Nakon događaja pješakinja je nastavila kretanje u školu, te naknadno prijavila događaj policijskim službenicima, dok je nepoznati vozač s osobnim vozilom nakon događaja nastavio vožnju u smjeru Varaždinskog groblja. Uslijed udara pješakinja je zadobila ozljede i naknadno zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Policija ovim putem moli građane koji imaju korisna saznanja o navedenoj prometnoj nesreći, kao i o nepoznatom vozilu da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na brojeve telefona 192, odnosno 372-404. 

Komentari