stravičan slučaj

''Bila je gola, a tijelo savijeno u koljenima'' - očevidac ispričao na kakav je prizor naišao u zamrzivaču

Ne stišavaju se reakcije javnosti oko groznog zločina koji se dogodio u Međimurju u Palovcu gdje je nakon 19 godina u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.02.2019. 08:34

Zadnja izmjena: 19.02.2019. 11:20

Ne stišavaju se reakcije javnosti oko groznog zločina koji se dogodio u Međimurju u Palovcu gdje je nakon 19 godina u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe za koju se sumnja da je 23-godišnja Jasmina Dominić.

Telegram je jučer prvi prenio kako se njezina sestra Smiljana Srnec priznala ubojstvo, dok njezini odvjetnici to demantiraju, a sada je za Jutarnji izjavu dao i svjedok koji je rekao kako je vidio tijelo pokojne Jasmine u zamrzivaču.

- Bila je gola. Tijelo joj je bilo savijeno u koljenima, ruke su bile uz tijelo. Nikakvu ozljedu nisam vidio. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Ali, ja sam na samo nekoliko minuta podigao poklopac ‘škrinje’ i zaklopio ga. Nikad tako nešto nisam vidio - rekao je očevid za Jutarnji.

Kako smo danas doznali, još uvijek se čekaju nalazi obdukcije, a zatim bi Smiljana Srnec trebala biti ispitana u Varaždinu.

Komentari