Cico Zorman, bivši prvak Jugoslavije u streličarstvu upleten u klupske malverzacije?

Objavljeno: 10.03.2015. 12:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 58 godina, ujedno sportskim djelatnikom iz Varaždina. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o bivšem predsjedniku Streličarskog kluba Cekin, Cvijetoslavu Zormanu.

Naime, sumnja se da je Zorman kao odgovorna osoba Streličarskog kluba Cekin od 2010. godine do kraja 2013. godine bez znanja i odobrenja članova upravnog odbora sa žiro računa kluba uzimao gotovinske pozajmice u korist svojeg privatnog obrta Cico - Sport.

Isto tako je klubu ispostavio račune za odrađene trening sate iako s klubom nikada nije sklopio ugovor o pružanju usluga trenera. Pri tome je klub oštetio za iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog nadležnom Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti.

Zorman cijeli slučaj nije želio komentirati.

Istaknimo da je riječ o jednom od najznačajnijih streličara u Varaždinu, koji ima jednu titulu najboljeg sportaša Varaždina. Zorman je više puta osvojao titulu prvaka Jugoslavije u dvorani i na otvorenom, a ima titulu veteranskog prvaka Europe te osvojeno sedmom mjesto na Mediteranskim igrama u Bariju 1997. godine.

Njegovima stopama nastavila je njegova kći, a Zorman se bacio u trenerske vode.

Inače Zorman je izbačen iz Streličarskog kluba Cekin, a kako neslužbeno doznajemo još se vodi obračun bivšeg i sadašnjeg vodstva Streličarskog kluba Cekin pa je tako cijeli slučaj završio na policiji.

Komentari