“Miki je u očevom stanu“

Javili se svjedoci: "Radijski voditelj optužen za bludničenje nad mladićima skriva se u Varaždinu!"

Objavljeno: 14.04.2016. 18:59

Foto: Ilustracija

Iako zadarski mediji pišu kako tamošnji Općinski sud, poštari sa sudskim pozivima i policija ne mogu uči u trag bivšem varaždinskom radijskom novinaru i estradnom menadžeru, 67-godišnjem Miloradu Korbaru, kojem se u Zadru sudi zbog kaznenog djela prevare i bludničenja nad mladićima, čitatelji eVaraždina javljaju nam kako je on već neko vrijeme u Varaždinu...

Naime, čitatelji našeg portala, koji Korbara poznaju dugo godina, tvrde da su bili iznenađeni kada su ga ugledali još prošlog tjedna kako prolazi gradskim ulicama.

>>Estradni menadžer i bivši varaždinski radijski voditelj u Zadru optužen za bludničenje nad mladićima

- Korbara poznajem već dvadesetak godina, i neko vrijeme smo i surađivali. Nemalo sam se iznenadio kada sam ga prije desetak dana susreo u Kolodvorskoj ulici. Hodao je pokunjen, kao da izbjegava poglede prolaznika. Pretpostavljam da je išao u Masarykovu ulicu – naglasio je naš izvor.

“Živi u očevom stanu“

Kako doznajemo od naših čitatelja, u spomenutoj je ulici stan Korbarovog oca.

- U njemu osim vlasnika, sada stanuju Milorad, njegova bivša supruga s mužem i kćerkom. Kako im je svima zajedno, teško mi je pretpostaviti, ali su mi i njihovi susjedi potvrdili da je Miki opet kod svog tate  – kaže naš čitatelj te dodaje da je Korbar u proteklih šest mjeseci nekoliko puta navraćao u Varaždin, te da je “viđen i na staroj krami“ .

Čitatelji eVaraždina suglasni su i u tvrdnji da se “Milorad Korbar fizički nije mnogo promijenio“.

No, ističu kako su zabrinuti zbog “njegove nagle naravi i problematične prošlosti“.

- O njemu sam čuo mnogo ružnih stvari pa i da voli mlade dečke. Pričalo se to i među glazbenicima koje je dovodio na nastupe u Varaždin. Nažalost, potvrdilo se da je sklon nasilju i seksualnim deliktima. Nadam se kako će policijskim službenicima ove informacije pomoći da ga lakše lociraju – zaključio je naš dobro informirani čitatelj.

Komentari