Bivši radnici Aquatehnike tuže direktora Gordana Novaka zbog prijetnji i uvreda

Objavljeno: 28.05.2015. 11:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ivan Tomašković

Bivši radnici Aquatehnike Zdravko Hudler i Emil Pravica na Općinskom sudu u Varaždinu u privatnoj parnici tuže direktora Aquatehnike Gordana Novaka zbog prijetnji i uvreda.

Ročište je održano u četvrtak, a riječ je o događaju koji se zbio ispred kafića Trokut u Varaždinu.

Hudler i Pravica 25. listopada prošle godine našli su se ispred kafića i na tom mjestu spazili službeni automobil Aquatehnike kojeg koristi direktor Novak. Krenuli su ga fotografirati, a na to je iz kafića izašao Novak.

- Rekao nam je g**** slikajte. Sredio sam jedno g****, a sad ću srediti i drugo - rekao je Emil Pravica na Općinskom sudu u Varaždinu te dodao da to nije shvatio kao prijetnju fizičkim nasiljem, već da će ostati bez posla.
Inače Pravica je Novaku bio nadređeni u Varkomu, a dolaskom Novaka na čelo Aquatehnike odlučili su normalno surađivati.

- Nisam bio pretjerano zadovoljan radom gospodina Novaka, kad je bio meni podređeni, no odlučili smo da ćemo surađivati. Nisam se slagao s nekim njegovim poslovnim odlukama kad je bio direktor i to sam mu dobronamjerno rekao - dodao je Pravica koji je kasnije dobio otkaz u Aqutehnici.

Hudler je također izaražavao nezadovoljstvo Novakovim radom i on u drugom postupku na Općinskom sudu, zbog otkaza, traži pravdu.

- Meni je gospodin Novak dao otkaz zbog dvije kave. Što se tiče događaja ispred Trokuta, osjećao sam se da me želi fizički napasti. Ne bi me on napao, no takvi ljudi su na svašta spremni - rekao je Hudler koji je na Novakov nalog praćen od strane međimurske detektivske tvrke.

- Još i danas imam osjećaj da me se prati. Više ne hodam sigurno - dodao je Hudler.

Na ročištu je svjedočila i tajnica u Aquatehnici Suzana Radelić koja je objasnila detalje sastanka u Aquatehnici na kojem su sudjelovali Novak i Hudler.

- Direktor je na tom sastanku bio smiren kao i uvijek, a gospodin Hudler je bio vrlo nekulturan. Koristio je razne psovke - dodala je Radelić.

Sljedeće ročište na kojem će se o slučaju očitovati Novak je 24. rujna.

>>Aquatehnika: Pratili ga privatni detektivi, uručen mu otkaz pa pravdu potražio na sudu

Komentari