Izbjegnuta tragedija

Mačetom napao vlasnika kafića u centru grada, zadržali ga gosti

Objavljeno: 06.03.2016. 18:09

Zadnja izmjena: 06.03.2016. 18:34

Foto: ilustracija

U centru Čakovca u petak dogodio nesvakidašnji incident. Naime, J.M. došao je u kafić 56-godišnjeg Hasana Hasnija i počeo po kafiću mahati mečetom.

J.M. koji je kako neslužbeno doznajemo liječen zbog psihičkih smetnji, došao je kafić te mačetom prvo razrezao plastičnu ceradu. Krenuo je prema vlasnika Hasanu Hasniju i mačetom ga udario po ramenu.

Ovaj se potom izmaknuo i udario ga šakom po licu. Muškaraca s mačetom, do dolaska policije su zadržali držeći ga na podu.

- Samo sam se branio, a on je dok sam ga svladavao i dalje mahao mačetom i možda se i pri tom i sam ozlijedio. Naravno da sam se bojao jer je viši i jači od mene - rekao je Hasan Hasni za 24 sata.

Napadač J.M. kako neslužbeno doznajemo poznat je po tome što hrani golube po Čakovcu i psihički je rastrojena osoba. On je završio u bolnici s teškim ozljedama jagodične kosti.

Policija će protiv Hasanija, čakovečkog ugostitelja podići kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, dok će protiv J.M.-a podići kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja tjelesnih ozljeda.

Komentari