Brojne krađe u Međimurju, nestala i dva kotla za pečenje rakije

Objavljeno: 10.09.2014. 20:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 8. na 9. rujna u Čakovcu, u Ulici Aleksandra Schulteissa, nepoznati počinitelj je provalio u garažu privatnog poduzeća iz Čakovca i ukrao veću količinu raznih bakrenih ventila za centralno grijanje u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Potom je provalio u susjednu garažu iz koje je ukrao električne kablove vlasništvo drugog poduzeća iz Čakovca, a čija će se vrijednost utvrditi naknadno. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 9. rujna u vremenu od 10 do 10:50 sati u Gornjem Hrašćanu, u Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i ukrao razni nakit u vrijednosti od  više tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 6. do 9. rujna, u poljskom predjelu zvanom "Kladina", u Orehovici, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Orehovice, odakle je ukrao štednjak i razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 8. na 9. rujna u Selnici, u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je iz nezaključane prostorije ukrao dva kotla za pečenje rakije u vrijednosti od više tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari