Niz provala za vikend, krali novac, alkohol, sladoled, nakit...

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 11.03.2013. 16:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Proteklog je tjedna na području Policijske uprave varaždinske zabilježen veći broj provala.

Tako je utvrđeno da je u razdoblju od 3. do 8. ožujka nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u Presečnom u vlasništvu 47-godišnjaka, iz koje je otuđio alkoholno piće u vrijednosti više stotina kuna.

Od 6. do 8. ožujka provaljeno je i u vikend kuću 65-godišnjaka na Malom Vrhu u mjestu Varaždin Breg, iz koje je također nepoznati počinitelj otuđio jednu bocu alkoholnog pića. Po utvrđivanju svih relevantnih činjenica visina materijalne štete će se naknadno utvrditi.

U noći s petka na subotu, 8./9. ožujka provaljeno je u škrinju za sladoled kod kioska u Međimurskoj ulici u Varaždinu, a materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

U prijepodnevnim satima u petak, 8. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Družbincu u vlasništvu 61-godišnjaka iz koje je otuđio zlatni i srebrni nakit. Materijalna šteta u ovom se slučaju procjenjuje na više desetaka tisuća kuna.

Provaljeno je i u obiteljsku kuću 32-godišnjaka u Križovljanu, u noći sa subote na nedjelju, 9./10. ožujka, a nepoznati je počinitelj pritom otuđio novac i zlatni nakit. Nastala materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

U dane vikenda, zasad nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu iz kojeg je otuđio za sada neutvrđenu količinu različitih vrsta cigareta, stoga materijalna šteta još nije utvrđena.

U noći, 9./10. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Novakovcu, u vlasništvu 42-godišnjaka, iz koje je otuđio novac, bankovne kartice i zlatni nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Varaždinska policija nastavlja rad na utvrđivanju počinitelja svih spomenutih kaznenih djela.

Komentari