Varaždinska je policija izvijestila o više krađa koje su se unatrag nekoliko dana dogodile na području Varaždinske županije.

Od 21. do 22. veljače u Ivancu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 56-godišnjaka iz koje je otuđio vino. Materijalna se šteta procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 21./22. veljače, nepoznati je počinitelj u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu provalio u kiosk vlasništvo poduzeća iz Zagreba, iz kojeg je otuđio veću količinu cigareta, duhana i dva tableta. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 22. do 23. veljače, nepoznati je počinitelj u mjestu Trnovec provalio u mljekomat vlasništvo 36-godišnjaka iz kojeg je otuđio novac. Materijalna se šteta procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 20. do 23. veljače na izletištu Drava u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije rafting kluba, iz kojih je otuđio plinsku bocu i više desetaka litara vina. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u  cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 23./24. veljače u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo poduzeća iz Varaždina, iz kojeg je otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari

24.02.2014. 18:54h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija