PROČITAJTE

Bušilica, benzin, cigarete, laptop, televizor... Lopovluk na sve strane na području županije

Objavljeno: 02.01.2024. 10:33

Zadnja izmjena: 02.01.2024. 10:33

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Novogodišnji vikend obilježilo je niz provala diljem Varaždinske županije.

Kako navode iz PU varaždinske, tijekom noći 28./29. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Selniku te otuđio novac i cigarete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Nadalje, u vremenu od 28. do 29. prosinca 2023. godine, nepoznati je počinitelj provalio u pet vikend kuća u ulici Mali Trstenik u Vinica Bregu. Tom je prilikom iz jedne od vikend kuća otuđio razna alkoholna pića, bušilicu i nekoliko litara benzina, dok iz drugih vikend kuća nije ništa otuđio. Ukupna visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Kako navode iz PU varaždinske, unatrag mjesec i pol dana, nepoznati je počinitelj u jednoj srednjoj školi u Varaždinu, iz kabineta informatike otuđio nekoliko prijenosnih računala. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nadalje, u vremenu od 24. do 30. prosinca 2023. godine, u mjestu Vinica Breg, nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 43-godišnjaka te otuđio televizor, zvučnik i druge predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje s ciljem pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari