javlja policija

Čak sedmero ljudi ozlijeđeno u jučerašnjoj nesreći u Varaždinu

Svim ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno....
Objavljeno: 18.08.2022. 13:50

Zadnja izmjena: 18.08.2022. 13:51

Jučer smo izvijestili o prometnoj nesreći koja se dogodila na istočnoj obilaznici u Varaždinu, a policija je sada iznijela detalje nesreća u kojoj je ozlijeđeno sedmero ljudi.

Muškarac starosti 51 godinu upravljao je osobnim vozilom državnom cestom D-2 iz smjera Turčina u smjeru Varaždina. U jednom je trenutku započeo pretjecanje teretnog vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Zbog toga je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak. Od siline udara vozilo 46-godišnjaka je odbačeno unazad te stražnjim dijelom udarilo u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iza njega u istom smjeru upravljala 36-godišnjakinja.

U prometnoj su nesreći ozlijeđeni vozači sva tri vozila, zatim troje putnika iz vozila 51-godišnjaka, starosti 13, 15 i 17 godina i 19-godišnji putnik iz vozila 46-godišnjaka. Svim ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari