Čakovec: 22-godišnjak iz automobila ukrao prijenosna računala

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 27.06.2014. 11:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurja.

U četvrtak, 26. lipnja u vremenu od ponoći do 4:45 sati u Maloj Subotici, u Ulici Alojza Stepinca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i iz aparata za igru, u kojeg je također provalio, ukrao kovani novac.

Prema policijskom izvješću, materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su kazneno djelo teške krađe u Mačkovcu, u Ulici bana Josipa Jelačića, tijekom noći s 20. na 21. svibnja, počinili 25-godišnjak i dvojica 20-godišnjaka iz Murskog Središća koji su u dvorištu obiteljske kuće provalili u šupu te ukrali razni alat i kanistar s gorivom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je kazneno djelo krađe u petak, 23. svibnja ove godine u vremenu od 10:30 sati do 12:30 sati u Čakovcu, u ulici dr. Ivana Novaka, počinio 22-godišnjak iz Pribislavca koji je na parkiralištu kroz djelomično otvoreni prozor otvorio vrata osobnog automobila i iz njega ukrao torbu u kojoj su se nalazila dva prijenosna računala i razna dokumentacija, te time oštetio vlasnika iz Kuršanca za više tisuća kuna. Jedno od ukradenih računala oduzeto je i vraćeno vlasniku, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari