Preminula djevojčica (7) na koju je u Čakovcu naletio automobil

Objavljeno: 20.01.2012. 14:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U Županijskoj bolnici Čakovec u petak ujutro preminula je djevojčica stara 7 godina na koju je prije deset dana, dok je sa sestrom blizankom i bakom stajala uz cestu, automobilom naletio vozač star 70 godina koji je netom prije u vožnji doživio moždani udar i izgubio nadzor nad vozilom.

Policija zato slučaj tretira kao događaj u prometu, a ne kao prometnu nesreću. Liječnici u Županijskoj bolnici Čakovec utvrdili su naime nakon nesreće da je 70-godišnjak koji je upravljao automobilom doživio moždani udar i vjerovatno izgubio svijest te zbog toga izgubio nadzor nad vozilom i zabio se u pješake kraj ceste.

>> Mercedesom pregazio baku i unučice, jedna se bori za život

Podsjetimo, nesreća se dogodila u utorak, 10. siječnja, oko 13.20 sati na križanju Preloške ulice i državne ceste D-3 u Čakovcu. Baka i njene dvije unučice šetale su uz cestu kad je vozač srebrnog sportskog Mercedesa odjednom izgubio nadzor nad vozilom te sletio s ceste, porušio nekoliko prometnih znakova i zabio se u njih.

Sedmogodišnja djevojčica je pritom zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te su se liječnici u Županijskoj bolnici Čakovec deset dana borili za njen život. Nažalost, u petak ujutro podlegla je ozljedama i preminula.

Komentari