Čakovec: Zbog oduzimanja prednosti ozlijeđena vozačica

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 27.05.2014. 08:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Policijska uprava međimurska izvijestila je o događajima koji su se jučer dogodili na međimurskom području.

U ponedjeljak, 26. svibnja oko 10:15 sati, u Čakovcu se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 41-godišnjakinja iz Čakovca, krećući se kolnikom državne ceste D-3 te dolaskom do raskrižja na kojom se promet upravlja prometnim svjetlima, skretala je ulijevo prema Kalničkoj ulici, a da nije propustila vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja.

Zbog toga je u njezino vozilo udario teretni automobil karlovačkih registracijskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak iz Belajske Poljice.  

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije ozlijeđena vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno je da je lakše ozlijeđena.

Vozačici osobnog automobila izdana je Obavijest o počinjenom prekršaju.

U ponedjeljak, 26. svibnja oko 12:15 sati u Čakovcu, na Trgu Republike, nepoznati počinitelj je iz trgovine vlasništvo poduzeća iz Zagreba, ukrao mobitel.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari