Čakovec: Zbog prometne nesreće u Novakovoj odvjetnik naložio obdukciju i vještačenja

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 26.10.2015. 11:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Arhiva eVž

Kako smo izvijestili u nedjelju je u Čakovcu u ranim jutarnjim satima poginuo 28-godišnji pješak, a sada su nam poznate okolnosti nesreće...

>>Tragedija u Čakovcu: 28-godišnjaka automobilom usmrtio pijan 19-godišnjak

Naime, u nedjelju 25. listopada, u 2 sata u Ulici dr. Ivana Novaka, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 28-godišnji pješak. Na njega je naletio 19-godišnji vozač osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, koji je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola,

Brzinu kretanja vozila nije prilagodio smanjenoj vidljivosti i trenutnoj prometnoj situaciji, zbog čega je vozilom udario pješaka koji je započeo prelaziti kolnik.

Ozlijeđeni pješak, Milan Meglić iz Strahoninca je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je od zadobivenih ozljeda nažalost preminuo.

Dežurni nadležni državni odvjetnik naložio je obavljanje obdukcije i određenih vještačenja, a sve u cilju rasvjetljavanja svih bitnih okolnosti ove prometne nesreće.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu", protiv vozača osobnog automobila s područja općine Donji Kraljevec bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Komentari