Druga strana priče

Cammeo grupa: “Vozač taksija nije skrivio nesreću na Vidovskom trgu, ozlijeđenima želimo brz oporavak“

Objavljeno: 14.04.2016. 18:30

Zadnja izmjena: 14.04.2016. 18:33

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Kako smo izvijestili, u utorak oko 11 sati na Vidovskom trgu u Varaždinu došlo je do prometne nesreće između dva osobna vozila, od kojih je jedno vozilo naletjelo na pješakinju koja je ozlijeđena. U spomenutoj nesreći sudjelovalo je i vozilo Taxi Camea, te se danas o svemu službeno oglasila i Cammeo grupa.

>>FOTO U sudaru taksija i automobila jedno vozilo naletjelo na 31-godišnjakinju na nogostupu

Naime, spomenuta tvrtka pripremila je službenu izjavu “kako bi dodatno razjasnili okolnosti ove nesreće“.

U svojem priopćenju Cammeo grupa napominje kako je iz policijskog izvještaja vidljivo da je nesreću skrivila vozačica koja je, “vozeći se ulicom Zrinskih i Frankopana iz smjera Autobusnog kolodvora neoprezno skrenula u ulicu Antuna Mihanovića čime je oduzela prednost vozilu Taxi Cammea koje se u tom trenutku kretalo u smjeru Autobusnog kolodvora“.

- Od siline udarca, vozilo Taxi Cammea odbačeno je na kolnik pri čemu je udarilo u drvo, a tom prilikom je ozlijeđena pješakinja koja je  prelazila pješački prijelaz. Vozač Taxi Cammea i pješakinja zadobili su tjelesne ozljede te su prevezeni u varaždinsku bolnicu – ističu.

Sudjelovanje u prometu iziskuje visoku razinu odgovornosti prema drugim sudionicima u prometu i pogreške se mogu dogoditi svakome, a ozlijeđenima želimo brz oporavak, naglasio je Denis Vresk, regionalni direktor Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku.

Komentari