Cestica: S 1,29 promila pao s mopeda i teško se ozlijedio

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 25.05.2015. 17:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Izvor: www.maafirm.com

U Cestici se u petak dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 47-godišnji vozač mopeda pod utjecajem alkohola.

On je upravljao mopedom pod utjecajem alkohola od 1.29 promila iz smjera Varaždinske ulice prema Virju. U jednom je trenutku mopedom prešao na desnu stranu kolnika i prednjim kotačem udario u betonski rubnik, uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin gdje su njegove ozljede okvalificirane kao teže.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se i u nedjelju u Ludbregu.  Muškarac starosti 62 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Koprivnici. Dolaskom do raskrižja Ulice Vatroslava Lisinskog i državne ceste D-2, započeo je skretati u lijevo na znak zelenog svjetla na semaforu, oduzevši prednost prolaska osobnom vozilu kojim je iz smjera Koprivnice prema Varaždinu pod utjecajem alkohola od 1.78 promila upravljao 39-godišnjak. Prilikom udara prednjih dijelova vozila, osobno vozilo 62-godišnjaka je odbačeno u lijevo na nogostup. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te petogodišnje dijete iz vozila 62-godišnjaka. Ozlijeđeni su muškarci prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, dok su dijete roditelji prevezli u Opću bolnicu Koprivnica. Njihove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari