Četiri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama tijekom vikenda

Objavljeno: 23.04.2012. 13:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Četiri osobe ozlijeđene su u prometnim nesrećama koje su se na cestama Varaždinske županije dogodile tijekom proteklog vikenda.

U prometnoj nesreći koja se u petak oko devet sati ujutro dogodila u Starčevićevoj ulici u Varaždinu ozlijeđen je 57-godišnji muškarac.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 40-godišnji muškarac upravljajući osobnim vozilom udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog vozila ispred obilježenog pješačkog prijelaza kojim je upravljao 29-godišnjak, čije je vozilo uslijed udara odbačeno prema naprijed gdje je udarilo u bicikl kojim je preko pješačkog prijelaza nepropisno upravljao 57-godišnji muškarac koji je potom pao s bicikla i ozlijedio se.

Ozlijeđenom muškarcu pomoć je pružena u Općoj bolnici Varaždin, dok njegove ozljede nisu okvalificirane.

Muškarac star 32 godine ozlijeđen je pak u prometnoj nesreći koja se u noći sa petka na subotu, u jedan sat iza ponoći, dogodila u ulici Žrtava Hrvatskog Domovinskog rata u Ivancu.

On je upravljajući osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru mjesta Lančić zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, udario u rubnik i odbio se na suprotnu stranu, te potom sletio u cestovni jarak.

Zbog zadobivenih ozljeda prevezen je u Opću bolnicu Varaždin, dok  je alkotestom utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola  od 2,55 promila.

Djevojčica stara 13 godina ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 13.30 sati dogodila u mjestu Beretinec.

Na nju je dok je biciklom prelazila preko obilježenog pješačkog prijelaza naletjelo osobno vozilo kojim je upravljala 37-godišnja žena.

Ozlijeđena djevojčica prevezena je u Opću bolnicu Varaždin, te je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.

Prometna nesreća između dva osobna vozila u kojoj je ozlijeđen 22-godišnjak dogodila se u noći sa subote na nedjelju oko 4 sata u Varaždinskoj ulici u Varaždinskim Toplicama.

Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim vozilom Varaždinskom ulicom kroz Varaždinske Toplice te je u jednom trenutku u oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine vozilom prešao na suprotni prometni trak i sudario se sa osobnim vozilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak, koji je tom prilikom zadobio ozljede radi kojih je prevezen u varaždinsku bolnicu.     

Komentari