Četiri provale ovih dana u Varaždinu, krali cigarete, nakit, bicikl

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 30.07.2015. 13:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

Izvor: www.heraldsun.com.au

U Ulici Mirka Maleza u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo muškarca starosti 47 godina te otuđio zlatni, srebrni nakit i bicikl.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U Kumičićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 67-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete i ukradene stvari utvrditi naknadno, a policijski službenici u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela poduzimaju mjere i radnje.

U srijedu je u kuću vlasništvo 78-godišnjaka u Ulici Vilka Novaka, a otuđen je zlatni nakit. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno, dok policija traga za počiniteljem.

U Supilovoj ulici u Varaždinu u četvrtak u jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Iz trgovine je otuđio cigarete. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Provala se dogodila i u Cvjetnoj ulici u Varaždinskim Toplicama, a nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 77-godišnjaka u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete prema izjavi vlasnika procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a policija traga za počiniteljem.

Komentari