Crna kronika

Čini se da rotori vozačima u subotu po noći predstavljaju malo veći problem

Objavljeno: 11.03.2024. 09:40

Zadnja izmjena: 11.03.2024. 09:50

Foto: Arhiva

Policijska uprava varaždinska izvijestila je danas o dvije prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile u subotu, u kojima su vozači pod utjecajem alkohola kod rotora završili u obližnjim metalnim stupovima.

Naime, u subotu oko 1,15 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanečkog Naselja u smjeru Lepoglave, pod utjecajem alkohola od 1,92 promila. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa, vozilom je prešao u desno i naletio na pješački otok te prednjim desnim dijelom vozila udario u stup s prometnim znakovima. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestila je PU varaždinska.

Istog tog dana, ali oko 23,25 sati u Podravskoj ulici u Varaždinu dogodila se također prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,70 promila. Dolaskom do raskrižja - kružnog toka prometa s ulicom Motičnjak, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio vozilom udesno van kolnika na zemljani teren. Tom prilikom je prednjim djelom vozila udario u metalni stup javne rasvjete, naveli su iz PU varaždinske.

Komentari