muškarci joj vulgarno dobacivali

Čitateljica tvrdi: 'Prijateljici su u Novom Marofu u piće ubacili drogu za silovanje'

Objavljeno: 14.06.2017. 18:50

Zadnja izmjena: 14.06.2017. 18:58

Foto: Ilustracija

Prema riječima čitateljice ovog vikenda u Novom Marofu jednoj su djevojci nepoznati mladići u piće ubacili GHB, točnije drogu koja je poznata kao droga za silovanje.

Čitateljica nam se obratila iz razloga što želi upozoriti i druge djevojke na ovakve stvari, za koje kaže, da se događaju samo u filmovima, a kamoli u manjim gradovima kao što je Novi Marof.

Inače, GHB nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Kako čitateljica sama navodi, lokalni dečki platili su piće nekolicini djevojaka i kada su se one na tren odmakle od stola, prilikom povratka ostalo je samo jedno piće na stolu koje je djevojka popila. Nakon toga počela je nekontrolirano povraćati i vrlo ubrzo nije osjetila više ni svoje noge. Hitna je, prema riječima čitateljice, tvrdila da se djevojka napila pa nisu htjeli ništa poduzimati, ali s obzirom da su bile tamo tek sat vremena nemoguće je da se djevojka u tako kratkom roku napila, tvrdi čitateljica.

'Ničega se ne sjeća'

Ona se ničega ne sjeća, sutradan nikakav mamurluk nije osjećala, ali se raspitala o tome što joj je bilo, što je nakraju ispalo da su joj najvjerojatnije nešto ubacili u piće, poznatije kao GHB. - govori nam dalje zabrinuta čitateljica pa nadodaje kako je sutradan djevojka opet otišla do Marofa na što joj je prišao neki dečko i vulgarno je pitao "jesi li dobila ku*ca, jesu te počastili dečki iz Marofa".

Jeftina droga, još opasnija u kombinaciji s alkoholom

Što se zapravo dogodilo ovog vikenda u Novom Marofu, dalje je na službenim organima. S obzirom da je ovu vrstu droge vrlo lako nabaviti i prodaji je poprilično jeftina, još je više opasna ukoliko se konzumira s alkoholom. Stoga opreza nikad previše, a najbolje osiguranje za ovakve situacije jest taj da ne prihvaćate pića od nepoznatih osoba i uvijek držite piće u svom videokrugu gdje god se nalazili .

 

Komentari