U Aleji kralja Zvonimira

AUDIO Hoće li jedan varaždinski pas završiti na sudu baš kao i poznati Medo?

Javlja nam čitateljica kako u Aleji kralja Zvonimira žive vlasnici psa koji neprestano laje svaku večer, te kaže da noćima ne može spavati zbog nepodnošljivog i nemogućeg noćnog lajanja.
Objavljeno: 05.02.2019. 13:55

Zadnja izmjena: 05.02.2019. 13:55

Malo tko nije čuo za slučaj psa Mede iz Pule koji je završio na optuženičkoj klupi zbog lajanja, pogotovo noću, što je iznerviralo njegove susjede do te mjere da su odlučili tužiti vlasnika psa zbog uznemiravanja. A čini se, kako bi uskoro još jedan pas i to varaždinski, mogao završiti na sudu.

Naime, javlja nam čitateljica kako u Aleji kralja Zvonimira između hotela Turist i vrtića žive vlasnici psa koji neprestano laje svaku večer, te kaže da noćima ne može spavati. Požalila se i rekla kako nije osoba kojoj sve smeta, da voli životinje, al kaže kako je njegov lavež nepodnošljiv: - Ponekad sam valjda već toliko umorna da ga ni ne čujem pa zaspim normalno. Ostale noći muku mučim, a evo i ovu. Plačem od muke. Nisam nikad mislila da bi mi takvo što moglo zasmetati, ali ovo je nemoguće - rekla nam je čitateljica.

Također, poslala nam je audio u kojem se čuje „brbljavi“ pas, te kaže kako ju čudi što ostali stanari nisu još reagirali jer „to laje istim tonom neprestano cijelu noć, cijeli kvart odzvanja lavežom“.

 

Komentari