pružena medicinska pomoć

Črešnjevo: Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, udario u vozilo ispred sebe i okrenuo se na krov

Objavljeno: 25.11.2016. 16:08

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske jučer se, oko 5.55 sati, u Črešnjevu dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede.

 Muškarac starosti 47 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola i to u koncentraciji od 1.15 g/kg. Upravljao je županijskom cestom iz smjera Črešnjeva u smjeru Beretinca.

Brzinu vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, vidljivosti i prometu, tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom zaprekom, te je u početku pretjecanja izgubio kontrolu nad upravljačem uslijed čega je u zanošenju zadnjim desnim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala žena starosti 38 godina.

Ženska osoba u dobi od 38 godina u tom je trenutku smanjivala brzinu kretanja zbog nailaska na vozilo koje je skretalo u lijevo na nerazvrstanu cestu. Nakon udara vozilo je sletjelo u desno izvan kolnika i prevrnulo se na krov. Ozlijeđen je 47-godišnji vozač, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

 

 

 

Komentari