evo što se točno dogodilo

Nesreću u Turčinu uzrokovao Mađar - evo detalja nesretnog događaja

Objavljeno: 26.02.2018. 12:25

Zadnja izmjena: 26.02.2018. 16:33

Foto: Viktor Hranić

U petak smo izvjestili o prometnoj nesreći koja se dogodila u Turčinu u kojoj je došlo do sudara između dva kamiona i osobnog automobila, prilikom čega je ozljeđena 28-godišnja vozačica automobila, a sada vam donosimo nove detalje nesreće.

Prema policijskom izvješću, kamionom s prikolicom upravljao je 46-godišnji Mađar koji je u jednom trenutku započeo mijenjanje prometne trake iz lijeve u desnu, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Zbog toga je prednjim desnim dijelom svog vozila udario u lijevi bočni dio teretnog vozila kojim je u istom smjeru, desnom prometnom trakom upravljala 36-godišnjakinja. Udareno se vozilo od siline udara zaustavilo na krajnjoj desnoj prometnoj traci za usporavanje vozila.

Drugo pak se teretno vozilo zaustavilo na desnoj prometnoj traci te je u stražnji lijevi dio njegovog priključnog vozila, prednjim dijelom udarilo osobni automobil kojim je iza njega u istom smjeru upravljala 28-godišnjakinja, a koja brzinu kretanja nije prilagodila uvjetima na cesti te gustoći prometa. Tom je prilikom ozlijeđena vozačica osobnog vozila te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Komentari