Crni četvrtak u Ivancu: U prometnim nesrećama ozlijeđena dva muškarca

Objavljeno: 23.05.2014. 20:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Sandra Županić

U četvrtak , 22. svibnja oko 6:30 sati, na državnoj cesti D 35, u prometnoj je nesreći ozlijeđen muškarac starosti 56 godina.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Ivancu. Ulaskom u  blagi lijevi zavoj, nije  se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao u desno, te prednjim desnim dijelom vozila udario u prometni znak, a potom i u metalnu ogradu mosta.

Vozilo je uslijed udara u ogradu odbačeno na lijevu prometnu traku, gdje je u njegov stražnji dio, prednjim dijelom udarilo osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak, te ponovno odbačeno unazad gdje je stražnjim dijelom udarilo u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz smjera Varaždina prema Ivancu upravljao 38-godišnjak.

Ozlijeđeni je 56-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Za vrijeme trajanja očevida, do 8.40 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet, te se isti odvijao obilaznim pravcima.

>> FOTO: U prometnoj nesreći kod Stažnjevca ozlijeđen 57-godišnjak

Jučer, 22. svibnja oko 21 sat, u Varaždinskoj ulici u Ivancu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Mladić u dobi od 20 godina, upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0.71 g/kg. U jednom je trenutku započeo skretanje ulijevo, oduzevši prednost prolaska mopedu kojim je u suprotnom smjeru upravljao 58-godišnjak.

Prilikom udara prednjeg dijela osobnog vozila u moped i odbacivanja istog van kolnika, 58-godišnjak je ozlijeđen, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari