ubojstvo i samoubojstvo

Cure detalji strašne tragedije koja se jučer dogodila u Ivancu

Događaj je prijavio njihov susjed, kad je u 13.30 sati čuo dva pucnja iz vatrenog oružja. O ubojstvu i samoubojstvu dvoje svojih djelatnika, izjavu je dao i načelnik PU varaždinske, Predrag Benčić.
Objavljeno: 18.04.2022. 08:05

Zadnja izmjena: 18.04.2022. 08:12

Kao što smo već jučer izvijestili, policija je jučer u poslijepodnevnim satima u stanu u Ivancu pronašla dva tijela, a ispostavilo se da se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

Kasnije je policija pak potvrdila da su stradili bili policijski djelatnici, a kako doznaje Jutarnji, radi se o 30-godišnjem J.B iz Lepoglave te 45-godišnjoj I.B iz Bednje koji su bili u ljubavnoj vezi.

Njih su dvoje zajedno živjeli u stanu, mjestu zločina, u kojemu je J.B jednim hicem iz neposredne blizine ubio I.B, a potom drugim hicem sebi oduzeo život. Događaj je prijavio njihov susjed, kad je u 13.30 sati čuo dva pucnja iz vatrenog oružja. O ubojstvu i samoubojstvu dvoje svojih djelatnika, izjavu je dao i načelnik PU varaždinske, Predrag Benčić.

- Ovo je događaj koji u povijesti Policijske uprave varaždinske nije bio zabilježen i sve nas je šokirao, sve radne kolege. Takav događaj se ne pamti na području naše uprave. Uz stalnu edukaciju policijskih službenika koje provodimo i liječničke preglede, dogodilo se ono što smo najmanje htjeli - rekao je Benčić.

Komentari