izviješće iz policije

Još informacija o višestrukom sudaru u Hrašćici: Jedan nepoznati vozač, jedan pijan...

Objavljeno: 05.06.2023. 10:13

Zadnja izmjena: 05.06.2023. 10:34

Foto: Foto čitatelja

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 3. lipnja oko 18.30 sati, u ulici Kralja Tomislava u Hrašćici, ozlijeđene su dvije osobe. Nepoznati vozač je upravljao osobnim automobilom.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, dolaskom do raskrižja, nepoznati vozač brzinu vozila nije prilagodio uvjetima na kolniku i prednjim dijelom automobila udario je u zadnji dio osobnog automobila kojim je ispred njega do tada pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.88 promila upravljao 61-godišnjak, a isti se nalazio zaustavljen na kolniku radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera.

Od jačine udara osobni automobil 61-godišnjaka odbačen je unaprijed u lijevu stranu na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i udario je u prednji dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 21-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći ozlijede su zadobili 61-godišnjak i 21-godišnjakinja. Liječnička pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno.

Komentari