Dijete i još jedna osoba ozlijeđeni u prometnoj na Banfici

Objavljeno: 16.01.2012. 12:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Trogodišnje dijete i 34-godišnjak lakše su ozlijeđeni nakon što je na automobil u kojem su se vozili u subotu navečer na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu automobilom naletio pijani vozač.

Muškarac starosti 46 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem 1,72 promila alkohola Koprivničkom ulicom iz smjera ulice Ruđera Boškovića u smjeru Međimurske ulice, te je dolaskom do navedenog raskrižja, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste te gustoći prometa, prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 28-godišnjak, a koji je bio zaustavljen u koloni vozila zbog crvenog svijetla na semaforu.

Od siline udara osobno vozilo 28-godišnjaka odbačeno je prema naprijed gdje je prednjim djelom udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega i u istom smjeru upravljala 36-godišnjakinja.

Od siline udara njezino je vozilo također odbačeno prema naprijed i prednjim djelom udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljala 19-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći dvoje putnika iz vozila 28-godišnjaka, starosti 34 i 3 godine zadobili su ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, a ozljede su okvalificirane kao lakše.

Komentari