Revoltirana majka

"Dijete mi je invalid, a dama u zelenoj Bubi pjeva parkirana na invalidskom mjestu"

Objavljeno: 25.02.2016. 19:20

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 19:32

Foto: Foto: Čitateljica

U našu redakciju javila nam se naša čitateljica, majka djeteta sa 100 invaliditetom i požalila se na parkiranje na mjestu za osobe s invaliditetom u samom centru Varaždina.

Naša čitateljica tražila je mjesto za parking u centru Varaždina i jedno vrijeme ga nije mogla pronaći.

- Majka sam djeteta sa 100 invaliditetom i tražila sam lokaciju za parkiranje na mjesto za osobe s invaliditetom. Vidim da su sva mjesta bila zauzeta, a ni jedno vozilo nema znak za parking- rekla je naša čitateljica koja je napokon pronašla mjesto za parking na Trgu slobode.

- Jedno vozilo se udaljilo i napokon sam parkirala, dok dama u zelenoj Bubu sa stranim registarskim oznakama sjedi, pjeva i pravi se da nas ne vidi - rekla je čitateljica i istaknula je kako joj je posebne probleme pravilo vozilo pored.

- Osoba se drugim autom parkirala točno do mojeg tako da nisam svoje dijete mogla staviti u auto na suvozačevo mjesto - rekla je čitateljica koja je bila posebno revoltirana cijelim slučajem.

- Toliko o kulturi pojedinaca. Ako uzmeš parkirno mjesto za osobe s invaliditetom, uzmi i njihov invaliditet - zaključila je i cijeli slučaj podkrijepila nam je s fotografijama.

Komentari