Diljem Međimurja krade se nakit, gorivo, alati, kablovi...

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 22.10.2013. 15:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Međimurska je policija izvijestila o više krađa koje su se proteklih dana dogodile na području PU međimurske, kao i o pronalasku počinitelja ranijih krađa.

U ponedjeljak, 21. listopada u vremenu od 18:40 do 19:50 sati, u Pribislavcu, u Livadarskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari te ukrao razni nakit i mobilni telefon. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 20. na 21. listopada, u Pribislavcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj preskočio je ogradu privatnog poduzeća iz Čakovca, gdje je provalio u spremnike dvaju teretnih vozila, te istočio nekoliko stotina litara goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 19. do 21. listopada, u Nedelišću, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj u krugu privatnog poduzeća provalio je u alatnicu odakle je ukrao razni alat i električne kablove. Potom je sa radnog stroja ukrao aluminijsku izolaciju, kablove i upravljačke konzole. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U ponedjeljak, 21. listopada u vremenu od 9:45 do 10:30 sati, u Svetom Juraju u Trnju, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari, te ukrao razni nakit i sat. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dvoje djece s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo "teška krađa", u petak, 18. listopada u vremenu od 9 do 12 sati, u Ivanovcu, u Ulici Vladimira Nazora, gdje su provalili u prostorije nogometnog kluba i ukrali nekoliko para kopački, lopte, digitalni prijemnik, te razna alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Prema počinitelja će se podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su troje djece s područja Međimurske županije počinila kazneno djelo "teška krađa", u Murskom Središću, u Ulici Josipa Broza Tita, gdje su provalili u objekt privatnog poduzeća:

- 16. rujna u 20:15 sati, te ukrali domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.
- tijekom noći s 13. na 14. rujna, te ukrali domaći novac, razne odjevne predmete i obuću. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
- 14. kolovoza u vremenu od 19:30 do 19:40 sati, te ukrali domaći novac, razne odjevne predmete i obuću. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.    

Komentari