policija ga ganjala

Divljao autom kroz Varaždin, sletio s ceste pa se dao u bijeg

Objavljeno: 11.11.2021. 12:13

Zadnja izmjena: 11.11.2021. 12:13

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Muškarac starosti 38 godina ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 20:50 sati u Bombellesovoj ulici u Varaždinu.

On je upravljao neosiguranim i neregistriranim osobnim vozilom iz smjera Slavonske u smjeru Međimurske ulice. Dolaskom do raskrižja Bombellesove i Dravske ulice, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti, vozilo se pri skretanju u desno, zanijelo te lijevim bočnim kotačima naletjelo na rubni kamen gdje se i zaustavilo.

Navedenog su neposredno prije prometne nesreće pokušali zaustaviti policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin, na što se oglušio te nastavio vožnju. S obzirom na navedeno, policijski su službenici krenuli za njim uz upaljene zvučne i svjetlosne znakove i to od Hallerove aleje, ulice Krste Hegedušića do Optujske, Fabijanske i drugih ulica, pri čemu je počinio više prometnih prekršaja. 

Dolaskom na opisano mjesto, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika. Nakon prometne nesreće navedeni je izašao iz vozila i počeo se udaljavati s mjesta događaja. Pritom je sustignut po policijskim službenicima te su nad njim uporabljena sredstva prisile, nakon čega je uhićen i doveden u Policijsku postaju.

Navedeni je pregledan po liječnici ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Varaždinske županije te je utvrđeno da nije zadobio ozljede prilikom uporabe sredstava prisile, dok je zbog ozljeda zadobivenih od prometne nesreće, medicinsku pomoć zatražio u Općoj bolnici Varaždin.

Komentari