Dječje igralište u Harambašićevoj od smeća štiti zelena barijera

galerija-images/igraliste

Objavljeno: 19.04.2015. 11:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Foto čitatelja

Dječje igralište u varaždinskom naselju u Harambašićevoj ulici je napokon zelenom barijerom odvojeno od kontejnera s otpadom, doznajemo od čitatelja eVaraždina...

>>Varaždinskim mališanima igralište smjestili uz kontejnere za otpad

Naime, nakon napisa na našem portalu, djelatnici Parkova su u petak 17. travnja posadili dvadesetak tuja i time vizualno odijelili dječje igralište od kontejnere za smeće u spomenutom stambenom naselju.

- To je bilo nužno jer je igralište bilo premještano i na kraju postavljeno u neposrednoj blizini kontejnera. Takav postupak nije bio primjeren te su stanari i HDZ V. Mjesnog odbora u nekoliko navrata su ukazivali na taj problem, koji je sada djelomično i riješen. Još predstoji da se posadi petnaestak tuja, kako bi se dječje igralište u potpunosti vizualno odijelilo od kontejnera – ističu čitatelji portala eVaraždin.

No, na spomenutoj lokaciji ostale su hrpe zemlje i betonskog otpada.

- Sve je to zaostalo nakon premještanja igrališta, a uklanjanje zaostalog otpada je potrebno kako bi se omogućila  nesmetana košnja trave. Očekujemo da će se i to uskoro napraviti, i riješiti taj problem na dobrobit stanovnika tog djela grada – kažu naši čitatelji te dodaju kako su zahvalni Parkovima i svima koji su pokrenuli proces uređenja okoliša njihovog stambenog naselja.
{gallery}igraliste{/gallery}

Komentari