izvijestili iz grada

'Djelatnica prenočišta zadobila je površinsku ozljedu, jedan korisnik uboden u vrat, drugi u trbuh'

Podsjetimo, Policijska uprava varaždinska izvijestila je kako je danas oko 10:10 sati u prenoćištu za beskućnike u Varaždinu, u prostoru kuhinje, ženska osoba starosti 37 godina, nožem je ozlijedila tri osobe starosti 31, 42 i 52 godine, nanijevši im ubodne rane...
Objavljeno: 19.12.2023. 13:38

Zadnja izmjena: 19.12.2023. 14:00

Iz varaždinske gradske uprave izvijestili su medije o ozljedama koje su zadobile tri osobe uslijed uboda nožem u varaždinskom prenoćištu za beskućnike danas prijepodne.

Naime, kako navode iz Grada, ravnatelj varaždinske bolnice Damir Poljak telefonski je izvijestio kako je djelatnica prenoćišta zadobila površinsku ranu, dok je dvoje korisnika operirano, a radi se o ubodu u vrat te ubodu u trbuh. Ravnatelj je rekao, dodaju iz Grada Varaždina, kako je svo troje pacijenata izvan životne opasnosti.

Podsjetimo, Policijska uprava varaždinska izvijestila je kako je danas oko 10:10 sati u prenoćištu za beskućnike u Varaždinu, u prostoru kuhinje, ženska osoba starosti 37 godina, nožem je ozlijedila tri osobe starosti 31, 42 i 52 godine, nanijevši im ubodne rane.

Gradonačelnik Neven Bosilj potom se oglasio priopćenjem za medije u kojem je zaposlenicima Udruge Novi put koji brinu o beskućnicima izrazio podršku dodavši kako ih je ovaj nemili događaj "neugodno iznenadio".

Komentari