VIDEO: Djevojke se organizirano potukle na Starom gradu, skupina od najmanje 50-ak djece navijala!

Objavljeno: 07.04.2016. 16:28

Zadnja izmjena: 07.04.2016. 17:36

Foto: Čitateljica

Nevjerojatne scene događale su se danas u popodnevnim satima na varaždinskom Starom gradu. Naime, pet djevojaka potuklo se, kako doznajemo od čitateljice, zbog dečka, a pritom je najmanje pedesetak njihovih kolega stalo u krug i navijalo.

Nekada su se vrlo često na Starom gradu potukli dečki što zbog cura, što zbog sitnih svađa ili alkohola, no policija je u posljednje vrijeme često patrolirala tim područjem pa tučnjave nisu bile česte. Ipak, danas na Starom gradu potuklo se pet cura.

Kao što je vidljivo na snimkama koje su nam poslali neki od onih koji su incidentu svjedočili, djevojke su se čupale za kosu, udarale nogama i rukama, hrvale, davile, a sve je to pratilo pedesetak srednjoškolaca koji su navijali sastane.

Svađa oko dečka

Kako ističe naša čitateljica tučnjavi je prethodila svađa oko dečka. Krv je uzavrela i scene su izgledale vrlo degutantno.

- Cura je stavila status na Facebook da će ujutro oko 7 sati biti tučnjava ispred Graberja, no sukob je prebačen za popodnevne sati - rekla je naša čitateljica.

Sukob je trajao oko pola sata, a riječ o djevojkama iz Srednje strukovne škole Varaždina i cijelim slučajem zgrožena je čitateljica.

- Umjesto da se ide na kave ili u šetnje gradom, cure se tuku. Pitam se samo kako policija ili škole ove skupine djece nisu znali za događaj koji se dogovara tjedan dana unaprijed - zaključila je naša čitateljica koja nam je poslala nekoliko videa tučnjave.

Preplatite se na Youtube kanal eVaraždina i pratite najnovije video vijesti klikom ovdje.

 

Komentari