Dolijalo djevojci koja je ukrala više tisuća kuna iz kafića na Malom placu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 11.11.2015. 12:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom, zbog sumnje da je u noći s nedjelje na ponedjeljak provalila u ugostiteljski objekt na Malom placu u Varaždinu i otuđila iznos od više tisuća kuna.

Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe.

U Imbriovcu je  nepoznati počinitelj provalio u garažu u vlasništvu 50-godišnjakinje, te iz traktora otuđio akumulator i gorivo.

Nakon toga je otuđio odjevne predmete i povrće iz vrta. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Također, nepoznati je počinitelj otuđio akumulator i nekoliko desetaka litara goriva iz traktora na dvorištu susjedne kuće, u vlasništvu 64-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenih kaznenih djela.

Na predjelu zvanom Redvenice iznad Bolfana, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 79-godišnjaka i otuđio peć. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari