Dolijao 34-godišnji pljačkaš objekta za otkup zlata u Novom Marofu

Objavljeno: 13.11.2014. 11:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, zbog sumnje da je jučer, 12. studenog, oko 9 sati počinio razbojništvo nad 26-godišnjom zaposlenicom poslovnice za otkup plemenitih metala u Zagorskoj ulici u Novom Marofu.

>> Novi Marof: Uz prijetnju oružjem opljačkao objekt za otkup zlata

Kako se sumnja, navedeni je uz prijetnju oružjem (za koje je kasnije utvrđeno da je izrađeno od plastike) od 26-godišnjakinje zatražio novac, a nakon što mu je ista predala iznos od nekoliko tisuća kuna, udaljio se iz poslovnice.

Ubrzo nakon toga uočen je po policijskim službenicima, te doveden u Policijsku postaju Novi Marof na kriminalističko istraživanje. Navedeni je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Razbojništvo predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Također, 12. studenog oko 8 sati u krugu varaždinske Opće bolnice, nepoznati je muškarac drsko okrao 76-godišnjaka. Navedeni je oštećenog zamolio da mu da sitan novac, a nakon što je isti izvadio i otvorio novčanik, iz njega mu istrgnuo iznos od više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari