Donja Dubrava: U subotu nestala Marija Mor, jeste li je vidjeli?

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.08.2013. 13:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Protekle subote, 3. kolovoza, Policijskoj upravi međimurskoj ženska osoba iz Donje Dubrave prijavila je nestanak svoje sestre.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 2. kolovoza oko 23:30 sati od kuće u nepoznatom pravcu udaljila Marija Mor iz Donje Dubrave te se do današnjeg dana nije vratila kući.

U trenutku odlaska od kuće Marija Mor bila je obučena u plavu majicu dugih rukava. Starosti je 61 godinu, visine oko 160 cm, srednje tjelesne građe, prosjede kose, smeđih očiju, a na čelu ima madež.

Za nestalom ženskom osobom policija provodi intenzivne mjere traganja.

U ponedjeljak, 5. kolovoza, organizirano je traženje u kojem su sudjelovali policijski službenici zajedno s pripadnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društva iz Donje Dubrave, Svete Marije, Kotoribe i Donjeg Vidovca. Pretraženo je gotovo cijelo područje i okolica Općine Donja Dubrava, ali nažalost bez uspjeha.
 
Policija moli sve građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja vezana uz nestanak ženske osobe da o tome obavijeste policiju na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Komentari