izvjestila policija

Došla iz Zagreba samo da bi u Varaždinu "neometano" krala parfeme?

PU varaždinska

Objavljeno: 06.10.2020. 09:04

Zadnja izmjena: 06.10.2020. 09:10

Foto: ilustracija

Proteklih dana došlo je do krađa u različitim dijelovima Varaždinske županije, a prema policijskom izvješću - kralo se sve, od plinskih boca do parfema.

1. POKRAO/la UDRUGU

U vremenu od 30. rujna do 5. listopada u Varaždinu, na prostoru Dravskog kanala, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jedne udruge i otuđio trimer, kosilicu, plinsku bocu i razna alkoholna i bezalkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.       

2. PROVALIO/la U TRGOVINU

Od 3. do 5. listopada, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u ulici Metoda Hrga u Ivancu te otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

3. UKRALA PARFEME

U petak, 2. listopada oko 14.20 sati u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, nepoznata je žena iz trgovine sa sjedištem u Zagrebu, otuđila nekoliko komada parfema. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad.

4. UKRAO/la INOX

U petak, 2. listopada u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj iz proizvodnog pogona jednog poduzeća otuđio inox galanteriju, odnosno više komada šipki i nekoliko konektora za nadstrešnice. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 5.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari