kriminalističko istraživanje

Dovršeno istraživanje četvorice osumnjičenih za niz provala i krađa na području županije

Objavljeno: 08.07.2016. 10:35

Zadnja izmjena: 08.07.2016. 11:19

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe u dobi od 21, 27, 30 i 32 godine zbog sumnje da su tijekom noći u ponedjeljak, 4. srpnja provalili u trgovinu u Svetom Đurđu.

Tom su prilikom otuđili blagajnički maksimum, razne vrste cigareta, pelene, alkoholna pića i drugu robu u ukupnoj vrijednosti od više tisuća kuna. Također se sumnja da su iste noći pokušali otuđiti autobus, kojeg nisu uspjeli staviti u pogon. Nadalje, sumnja se da je 30-godišnjak dana 29. lipnja u večernjim satima, provalio u trgovinu u Dubovici, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu i otuđio novac, cigarete, kavu i alkoholna pića u ukupnoj vrijednosti od preko tisuću kuna.

Isto tako se sumnja da su dvojica navedenih muškaraca starosti 27 i 30 godina, provalili u subotu, 2. srpnja, u kuću u Luki Ludbreškoj u vlasništvu 53-godišnjaka i otuđili novac te razne konzervirane i suhomesnate proizvode. Po završetku kriminalističkog istraživanja, sva četvorica su uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari