DOZNAJEMO Muškarac s Dravskog mosta vikao: Može mi pomoći samo Socijalna skrb

Objavljeno: 09.06.2015. 16:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Na mostu preko Drave kod Varaždina danas popodne događala se prava drama. Muškarac starosti 45 godina prijetio je kako se namjerava baciti s mosta, no na kraju je odustao od samoubojstva. Doznali smo o kome je riječ i koji je bio povod njegovih prijetnji samoubojstvom.

>>VIDEO/FOTO: Kraj drame na varaždinskom Dravskom mostu, muškarac oko vrata zavezao uže?

Riječ je 45-godišnjaku s područja Preloga koji si je stavio uže za vrat, dok je drugi kraj zavezao za most. Prijetio je da će skočiti s mosta i počiniti samoubojstvo. Kako doznajemo muškarac je nezadovoljan radom sudstva i Centra za socijalnu skrb Čakovec.

-Vi mi ne možete ništa pomoći. Pomoći mi može samo Centar za socijalnu skrb i sudstvo - rekao je 45-godišnjak policIji.

Kako neslužbeno doznajemo na liniji je imao osobu iz Centra za socijalnu skrb Čakovec i žalio se na dugotrajnost postupka u njegovom slučaju.

Kontaktirali smo ravnateljicu Centra za socijalnu skrb Čakovec, Antoniju Canjugu koja nam ništa o tom slučaju nije mogla reći. 

- Gospodin je zvao kolegicu i ništa vam ne mogu reći u tom slučaju, osim što sam sigurna da je on korisnik minimalne naknade - ističe Canjuga.

Srećom, jedan od pripadnika interventne jedinice PU međimurske spasio je cijelu stvar. On muškarca, koji se namjeravao ubiti, poznaje od ranije pa mu je pristupio i odgovorio ga od samoubojstva. S policijskim službenikom krenuo je prema policijskom vozilu.

On je tako odgovoren u svojem naumu te je u međuvremenu i hospitaliziran.

 

Komentari