DOZNAJEMO: Uoči otvorenja novog trgovačkog centra na parkiralištu smrtno stradao muškarac

Objavljeno: 20.05.2015. 10:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Uoči otvorenja novog trgovačkog centra u Varaždinu došlo je do nezgode na radu, a 64-godišnjak je pritom od zadobivenih ozljeda preminuo.

Naime, nesretni 64-godišnjak je, kako neslužbeno doznajemo, na prikolicu utovarivao drvene palete. Htio ih je potom uz prikolicu pričvrstiti, ali je pritom pao.

To su nam potvrdili i u Policijskoj upravi varaždinskoj.

- U srijedu, 22. travnja oko 11.50 sati u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došlo je do pada s traktorske prikolice 64-godišnjaka koji je zadobio ozljede. Na mjestu događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su ozlijeđenom pružili pomoć - ističu iz PU varaždinske.

Muškrac je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje preminuo od zadobivenih ozljeda.

Iz trgovačkog centra su se ogradili od događaja koji se zbio, kako tvrde, na njihovom parkiralištu te je prema njihovim informacijama muškarac premio od posljednica srčanog udara, a ne pada. Međutim, ističu da više spoznaja o okolnostima nesreće ima policija, na koju nas upućuju.

- To nema nikakve veze s nama. Nismo ovlašteni davati informacije o pokojnom gospodinu bez dozvole njegove obitelji. Gospodin je umro od srčanog udara, a ne posljedica nekog pada. Za sve informacije obratite se policiji koja je utvrdila sve okolnosti ovog nemilog događaja - ističu iz trgovačkog centra.

Komentari