Drama u Beretincu: Muškarac kuhinjskim nožem na stanodavca i nevjenčanu suprugu

Objavljeno: 18.06.2012. 12:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Obiteljska tragedija dogodila se u petak navečer u Beretincu kraj Varaždina. Stjepan I. (65) kuhinjskim je nožem više puta ubo stanodavca (49), a zatim i nevjenčanu suprugu (72) zadavši im teške ozljede opasne po život.

Tragedija se dogodila u kući u Ulici Rade Končara u Beretincu gdje su se u petak navečer oko 19.30 sati verbalno sukobili Stjepan (65) koji živi u kući sa nevjenčanom suprugom Garbijelom (72) i vlasnik kuće (49).

U jednom trenutku došlo je do naguravanja, a 65-godišnjak je potpuno „izgubio kompas“ te svom stanodavcu kuhinjskim nožem zadao više ubodnih rana u predjelu prsa. 

Nakon toga otišao je u susjednu prostoriju gdje je bez ikakvog povoda nožem nanio više ubodnih rana po cijelom tijelu i svojoj nevjenčanoj supruzi.

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život. Ozlijeđen je i pomahnitali napadač koji je prilikom naguravanja sa stanodavcem koje je prethodilo njegovom krvavom pohodu zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Napadač je uhićen zbog pokušaja ubojstva te je predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske. 

Komentari